Hurtigruten, dag 3 Trondheim

I dag våknet vi frisk og opplagt etter en god natts søvn. Utrolig at det går an å sove så mye som vi har gjort på denne turen. I går hadde vi en middagshvil på 1,5 time, la oss ca kl 23:30 og sov som en stein til i morges kl 7.
Ankom Trondheim kl 8:45 og gikk ut på byen for å finne skjøteledning til lugaren. Med alle de dingsene vi har så blir det litt lite med 3 stikkontakter. Dessuten må vi ha Ice-modemet plassert i vindusposten, og da rekker ikke strømledningen frem.
Så det ble en tur på Clas Ohlsson, der vi kom ut med både ny radio, web-cam og skjøteledning. Kjennes alltid god å få brukt litt penger!

På veien fra båten til sentrum tråkket jeg skikkelig voer, og fikk en kraftig forstuelse. Så nå sitter jeg her etter lunsj og blogger med en vond fot, som er blitt veldig hoven. Vi greide tilslutt å oppspore en ispose (uheldigvis var akkurat denne dagen «gjøre-ren-alle-ismaskinene-ombord-mens-vi-ligger-i-Trondheim-dagen»), fordi det altså var helt tomt for is på hele skipet.

Så nå sitter jeg her i kafeen, skuer utover Ørlandet og det fantastiske landskapet med en hoven ankel med ispose på. Så får vi se hvordan dette utvikler seg videre!

Forresten: været er ganske bra, overskyet, men ikke skodde og veldig fin sikt. Hurra!!

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Hurtigruten. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *