Hurtigruten dag 4, Bodø og Vestfjorden

Fortsatt grått vær, men fin sikt så vi klager ikke. Noterer meg at jeg er glad for at jeg tok med meg seilerjakken. Det blåser ganske frisk og jakken er god og varm med hette og høy hals.
I morgen kl 7:20 krysset vi polarsirkelen, så nå er vi offisielt i arkitiske strøk. Dagen i dag har gått med til fotografering av landskap, lesing og litt slekting. Det fungerer bra med Ice-modem ombord, men også 3G fungere bra mange steder.

Vi var en tur i land i Bodø og gikk en tur. Siden jeg forstuet ankelen i går har jeg vært nærmest invalid. Ankelknoken er hoven og har en skikkelig blodutredelse. Den er stiv og gjør vondt når jeg trår på den. Men i følge Leif er det viktig å holde den mest i bevegelse og sikre god blodomløp, og jeg merker nå at den gjør mindre vondt, selv om den er stiv.

Akkurat nå, i skrivende stund går vi over Vestfjorden. Her er tåka tjukk som graut og sjøen høy. Alle sitter inne og hygger seg med lesestoff og synes det er fantastik, Leif ser på Tour de France og jeg blogger.

Heldigvis har disse båtene gode stabilisatortanker, slik at sjøgangen er minimal. Seabandene hjelper også, så formen er fin.

Det var ikke mye vi fikk sett av Helgelandskysten og Lofoten, det meste forsvant i tåka.

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Hurtigruten. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Hurtigruten dag 4, Bodø og Vestfjorden

  1. Richard sier:

    Artig å følge turen deres! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *