Dag 2 Til sjøs

Dagene til sjøs er deilige, det vil si hvis du greier å vinne i lotteriet om en solstol da. Det er det samme hver gang. Det ER forbudt å okkupere en stol til senere bruk, men alle gjør det allikevel. Allerede kl 7 er de første på plass, de finner seg de beste plassene, legger ned en bok, et håndkle e.l., så rusler de tilbake til senga og kuler’n og tar en sen frokost før de inntar sine ervervede solstoler.

Jeg skulle ønske de var litt tøffere med å rydde disse stolene enn de er, men det ser ut tl at de er veldig obs på problemet ombord, og de står og følger med. Jeg har ennå tilgode å se at de faktisk fjerner håndklær eller andre personlige eiendeler fra stoler som har stått der i timesvis, men de påstår at de gjør det, så vi får vel tro på det da.

Temperaturen er deilig, ca 23-4 gr, og inne på solariet er det godt skjermet for vind, så det passer meg ypperlig. Ikke for varmt og ikke for mye vind. I går var det formelt antrekk, vi dressa oss opp til middagen og var i seng før klokka 23. Stuptrøtte. Etter middag var vi innom showet, men vi gikk etter 15 minutter. Det er da grenser for hvor mye man orker å høre på Las Vegas låter som blir radbrekket og mishandlet. Det var helt forferdelig. Kan faktisk ikke huske at vi har opplevd så dårlig sang noensnne, kanskje det var noe fiel med lyden? Alle låtene ble skreket ut, og til og med Frank Sinatra «The Lady is a tramp» var ugjenkjennbar, oghadde det ikke vært for at tittelen på låta stod skrevet, så hadde vi ikke kjent den igjen. Og når man da i utgangspunktet kan styre seg for duskedamer og dansende menn med hatt, blir det ekstra ille når ikke engang sangen var bra. Vel, vel, det gjør ikke så mye for oss, vi stakk avgårde og tok oss en runde på Promenaden, og ettehvert i seng.

Jeg er imponert over den gode servicen ombord i forhold til måltidene. De vet ikek hva godt de skal gjøre, speielt når det gjelder den håpløse dietten min, uten egg, melk, mel/brød, frukt osv. De insisterer på at jeg kan bestille hva jeg vil, og de serverer med et smil. Head waiteren dukker opp på bordet vårt både til frokost og middag og forsikrer seg om at jeg har fått alt jeg har ønsket meg, og at det ikke er noe jeg savner. Så alle dere matallergikere der ute, ikke vær redd for å dra på cruise, de fikser og ordner som bare det! Alle middagsrettene er også merket av i menyen om de er laktosefri og/eller glutenfri i tillegg.

Må bare legge til en ting da (special for you Laila ) 🙂
Sengen var reid opp i går kveld, og «dyret» var på plass! Men morgenstellet i kabinen var ikke unnagjort før etter lunsj, ca 15:00. Judith gjør en kjempejobb og står på, men hun forklarte at de hadde fått flere lugarer hver nå, så det tar lengre tid.

 

Dette innlegget ble publisert i Cruise 2012, Ferie. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *