Kragerø III

Nå er det tre dager siden jeg har blogget. Jeg har rett og slett ikke orket, denne forkjølelsen har slått meg helt ut, så jeg har nærmest lagt rett ut. Først i dag, onsdag føler jeg meg sånn noenlunde som menneske igjen.
På det verste, da hverken fikk sove om natta pga hoste, tett nese og knallhodepine – og ingenting hjalp, fikk jeg time hos legevakta i Kragerø. Det beste jeg kunne håpe på var å få noe hostemedisin som funka, slik at jeg ihvertfall fikk sove om natta. 7 våkenetter etterhverandre er ikke å spøke med.
Så jeg troppa opp til legen, han lytta, og kikka og stakk, og fant ut at dette var en virusforkjølelse, så noe antibiotika var ikke noe poeng. Og hostesaft ville han ikke skrive ut, så enden på visa var at jeg gikk derfra med beskjed om å være syk og holde senga og – så fikk jeg en sovepille! Én sovepille! “Fleiper du meg meg?”, sa jeg, “hva skal jeg med én sovepille?” Det er jo hosten som holder meg våken!
“Vel, du får ringe fastlegen din i morra”, sa han. Og det var det. Da sendte jeg lange tanker til den flaska jeg har hjemme med natte-hostemedisin, som jeg sparte på verre enn penga i banken, bare til nødsbruk. Antakelig trodde han jeg var en hostemedisinmisbruker. Jeg, som har ei slik flaske til den går ut på dato!
Men heldigvis forbarmet en god venn seg over meg, og delte litt av sin egen beholdning – og den natta sov jeg for første gang hele natta. Bare dét ble jeg et hakk bedre av.
Etter to netter med hostemedisin – ble jeg så mye bedre at jeg den tredje natta, ikke behøvde å ta den siste dråpen jeg hadde igjen. Jeg sov som et barn og våknet i dag – og føler meg virkelig 98% frisk. Litt hoste, litt halsgreie, men ellers i super form!

Det største problemet nå er at jeg ikke lengre har noen unnskyldning for å ikke ta morgenbad, pysete som jeg er!

Dette innlegget ble publisert i Båtliv, Ferie. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *