Endelig, Kragerø!

Ørtidlig oppe, om å gjøre å komme seg avgårde til Kragerø mens det er relativt stille på sjøen. Værmeldingen sa at det skulle raskt blåse opp til 12-15 m/s i dag, og siden det alltid er litt rolig på morgenen satset vi på å komme oss tidlig avgårde for å utnytte stilla. Vi la avgårde klokka 7:15, og greide å holde ca 20 knop over Langesundsfjorden, det tok akkurat en time til Kragerø med den farten. Det var store dønninger og en del vind, men sjøen var ikke så krapp som i går. Så vi var utrolig glade da vi gikk inn bak de første holmene på den andre siden.
Ankom Kragerø kl. 8:15 og tøffet inn til gjestehavna ved Gunnarsholmen. Vi fant én ledig plass og smøg oss inn. Utrolig deilig, og lettet!

Så ble vi invitert på frokost hos søsteren min, Wenche, som hentet oss på kaia med bil og stilte både dusj og speilegg til rådighet.

Lurer på hvordan det gikk med naboen i Nevlunghavn, de som også måtte snu i går. Møtte de på kaia da vi dro, de lå ca 15 min bak oss. Håper det ikke rakk å bølåse opp for mye før de kom seg avgårde.

I løpet av dagen ble det veldig fullt i gjestehavnene i Kragerø, det blåste kraftig opp og regnet flere ganger i løpet av dagen.

Men her ligger vi trygt, i morgen er det meldt finvær!!

Dette innlegget ble publisert i Båtliv, Ferie og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *