Og så fikk jeg svar da!

Mottok dette svaret fra Flesland lufthavn i dag. Veldig hyggelig at de tar henvendelsene alvorlig og at de tar seg tid til å svare. Nå får vi følge tett med folkens, om de greier å leve opp til løftene sine. Legg inn dine egen obsevasjoner i kommentaren her.

Svar fra Bergen Lufthavn, onsdag 26. Mai 2010.

Kjære passasjer!

Takk for at du sendte oss bildene og ga oss innsyn i din blogg. Dette er forhold som vi gjerne vil ha tilbakemeldinger på og som vi reagerer sterkt på. Du pekte på flere områder hvor vi har et stort forbedringspotensiale. Det mest presserende er å sørge for at spisestedene og sitteområdene i terminalen framstår som rene og appetittvekkende. Din henvendelse ble videresendt til det aktuelle spisestedet og vi har mottatt en ydmyk og fortørnet mail fra daglig leder, hvor vi er blitt forsikret om at dette blir tatt alvorlig. Ikke minst ble det reagert kraftig på måten den ansatte håndterte situasjonen på. I disse dager kurses og motiveres ansatte til å yte sitt aller beste med tanke på høysesong og mange passasjerer i en trang terminal. Dette ville vært et godt eksempel på hvordan man ikke skal oppføre seg.

Vi forsøker å legge til rette for at de reisende skal kunne være effektive også mens de venter på flyplassen. Derfor har vi sett ut egne stativer med stikkontakter i tillegg til de som skal være festet på vegg. Vi har også gått til innkjøp av “stillestoler” med bord til laptop. Disse har vært utsatt for hard bruk og vi venter vedlikehold fra Finland snarest, men stolene er fremdeles brukbare til det formålet de ble innkjøpt for.

Det pågår stadig forbedringsarbeid på Bergen lufthavn, Flesland og akkurat nå er vi i ferd med å utvide like ved gate 32 i innlandshallen. Her skal det også bli plass til to nye butikker, Tanum og Fashion Store. Arbeidene som pågår skal i så liten grad som mulig påvirke de reisende i negativ retning. Vi håper du vil ha større glede av oppholdet og reisen fra Bergen lufthavn, Flesland i framtiden.

Med vennlig hilsen

Christel Øen
Markeds- og forretningsutvikler
Bergen lufthavn, Flesland

Dette innlegget ble publisert i Helt på trynet, Refleksjoner. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *