Heidis web 2015

Om meg:

 
 

Sånn litt over midtveis i livet, er det mange tanker som melder seg. Har jeg realisert alle mine drømmer? Er det for sent nå, eller tør jeg satser på nye veier, nye mål og nye muligheter?

I år har vi bestemt oss for to ting: finne en ny bolig som er tilrettelagt for fremtiden, sentralt beliggende, med alt på ett gulv, opp i lufta med utsikt og samtidig litt for seg selv. Dette fant vi i det nye byggeprosjektet til Selvaag på Lillohøyden i Nydalen. Det vil stå ferdig i 2015, og vi har allerede begynt å glede oss!

Vi har også valgt å realisere en annen drøm, om «hytte». Tidligere har vi tenkt «hytte på fjellet», men med tanke på fremtiden og med de værforholdene som er i Norge, har vi ombestemt oss og valgt å kjøpe i Spania isteden. Nærmere bestemt i El Campello. Se bilder fra El Campello på «My photo albums» i menyen over, eller klikk på linken.


Tapet av vår kjære Crazy (bilde til venstre), har på den ene siden etterlatt seg et stort savn og tomrom i tilværelsen (hvordan skal jeg overleve uten hund?), men samtidig gitt oss noe med fleksibilitet i hverdagen. Vi savner henne hver dag!

El Campello, vårt nye hjem i syden..

Laget på Mac Send meg e-post