Dag 3 med OneNote for Mac

Observasjon 5

Når det gjelder å slette en OneNote for Mac notatbok, så har du en utfordring. Det går ikke  an å slette den fra appen.

Jeg er skuffet over den mangelfulle administrasjon av notatbøker. Du kan opprettet, åpne og lukke notatbøker. Det eneste du kan gjøre er synkronisere (notatbøkene ligger på Microsift OneDrive), du kan sende en link og du kan lukke notatboken. That´s it!

For å gjøre noe mer, slik som å slette en notatbok, så må du logge deg inn på OneDrive, gå fil Files, og Documents. Der ligger alle notatbøkene (ihvertfall hos meg). Der kan du også slette dem, gi dem nytt navn og angivelig dele dem. Jeg prøvde å dele den til en annen mailadresse jeg har, men det var ingen suksess. Det kom bare opp en blank side.

Observasjon 6

Det er ikke mulig å sette inn filer som objekter  eller printout av filer i notatbøkene. Dette er en mye brukt funksjon på Windows, dersom du ønsker å legge inn filer som er knyttet til en konkret sak. «Sett inn», menyen på OneNote for Mac er stusselig: du kan sette inn en tabell, et bilde, data eller klikkeslett.

La oss håpe at Microsoft legger inn flere av de kule funksjonene som har gjort appen til en slik suksess på Windows. Det er litt rart at de har lansert en app som er så forenklet og skrelt for funksjonalitet.

Men når det er sagt, hvis du bare er ute etter en app til å ta notater, kan du ha veldig god nytte av OneNotes fantastisk flotte grensesnitt, den har mange fine funksjoner og har en veldig kul måte å organisere notatene på. Den kan absolutt anbefales, selv om jeg har påpekt en del mangler i forhold til Windowsversjonen, så er dette funksjoner som man fint kan klare seg uten hvis man ikke har inngrodde vaner fra før.

La oss håpe at Microsoft vil legge til mer funksjonalitet i fremtiden, så kan dette bli bra!

Dette innlegget ble publisert i Mac, Test av apper, Tips og Triks. Bokmerk permalenken.

1 svar til Dag 3 med OneNote for Mac

  1. Billy Moench sier:

    Good post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon everyday. It will always be interesting to read through content from other writers and practice something from their sites.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *