Om meg

Hei!

Jeg heter Heidi Sitara, en voksen kvinne med mange interesser. Denne bloggen er et sammensurium av mine interesserområder, mine meninger, tips for Mac og iPad-brukere, litt om båtliv, hund og kanskje noe om fag og mer hverdagslige ting.

Jeg skriver når jeg har lyst, og det går litt opp og ned. I perioder kan det være mye, mens innimellom kan det går lang tid før jeg får skrivekløe.

Jeg har også en hjemmeside: www.fjeldvig.no

5 svar til Om meg

 1. bjørn t sier:

  Takk for nyttig tips om svæææært frustrerende løsning for vedlegg på Mac…
  Vet ikke hvor lenge jeg rotet på for å finne ut av hvordan jeg kunne legge ved vedlegge som normale vedlegg og ikke som åpne vedlegg… Umulig å finne ut av ved hjelp av Helpfunksjonen på Mac. Men dine tips ga løsningen – helt utrolig forøvrig at man må «programmere» en løsning som vel for 99% av brukerne vel er foretrukket.

  Takker:-)
  mvh

  Bjørn T

  • Alf Steinar Grønvold sier:

   Hei!
   Jeg har også samme problemet når jeg sender mail med vedlegg, og har enda ikke funnet ut av dette. Har du mulighet til å sende meg et svar hvordan jeg kan få dette til? På forhånd takk!

   Med vennlig hilsen

   Alf Steinar Grønvold

    • Alf Steinar Grønvold sier:

     Hei og takk for svaret!
     Jeg har fulgt bruksanvisningen og limt inn uttrykket i Terminal.app.
     Det oppstår et problem, når jeg etterpå tar en omstart eller slår mac’en av og på og åpner Terminal.app igjen. Da er uttrykket forsvunnet fra mappen. Har oppgradert til OS X 10.11.3.
     Med vennlig hilsen Alf.

     • Heidi Sitara sier:

      Tror jeg har svart på denne tidligere, men prøver igjen: Man trenger bare å gjøre det en gang.

      Så kan du skrive «exit» i terminalvinduet. Da vil det være slik helt til du endrer det tilbake igjen, med en ny kommando.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *