Flesland flyplass ser ut som en svinesti!

Ankom Flesland fra London i kveld i 20-tiden, og hadde god tid til neste avgang, kl 23:00 til Oslo. Ruslet gjennom innsjekking, sikkerhetskontrollen og inn i avgangshallen for å finne en plass der jeg kunne sitte og slå ihjel noen timer.

Det var slettes ikke noen fornøyelse å komme hit. Hallen, og spiseområdene ser helt forferdelig ut! Søppel overalt, møkkete bord, glass og skitne tallerkener på alle bord.
Lite fristende å sette seg ned for å spise!
Prøvde å finne meg en plass i nærheten av et strømuttak, og det var slettes ikke lett. Det finnes en “øy” som er satt opp til dette, med Telenor sin logo, men den var så gristete at det ikke gikk an å sette seg der. Ellers var det kjemisk renset for strøm. Siden de tilbyr trådløs sone, må de også sikre strømuttak i hele avgangshallen, ikke bare på én isolertt “øy”. I så fall kunne de droppet dette med trådløst. Poenget er vel at folk skal kunne sette seg hvor som helst?

Etterhvert kom det en person som ryddet, og jeg spurte om han hadde en klut, da bordet mitt (som var det beste av de jeg kunne se) var klissete og ekkelt. Han gikk og hentet en klut og slengte den bort til meg, så jeg kunne vaske selv. Kluten var både kald og nesten ikke våt, og fryktelig skitten.Ikke noen ren og frisk oppvridd såpeklut her nei! Og da han var ferdig og gikk, var det like ille på Telenor-øya, den ble IKKE ryddet!

Dette er for dårlig Avinor! Slik kan dere ikke behandle de reisende. Få orden på ryddingen og hygienen, og få opp noen stikkontakter som ikke henger og slenger!

Se bilder under:

Dette innlegget ble publisert i Helt på trynet, Refleksjoner. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *